Nobel Streekbierfestival

Datum/tijd: 02-11-2014 / 14:00 - 19:00 | € -
https://www.facebook.com/events/705961282821206/

Nobel Streekbierfestival

Het NOBEL Streekbierfestival staat in het teken van de Utrechtse microbrouwerij. Vijf cafés en restaurants op de Nobelstraat hebben de handen ineengeslagen om je de unieke mogelijkheid te bieden kennis te maken met de vijftien lekkerste bieren uit de stad.

Tijdens het festival zullen in ieder café drie verschillende bieren geproefd kunnen worden van één van de deelnemende brouwerijen. Om het mogelijk te maken de vele bieren te proeven, wordt gebruik gemaakt van kleine glazen. Sharing is caring!

Stippel je eigen route uit en stel je eigen menu samen. De deelnemende brouwerijen zijn in de volgende cafés te vinden:

  • Café ’t Pandje – Maximus
  • Café Rex – Ceaux
  • Florin Utrecht – Vandestreek
  • Grand café Lieve-Lust – Oudaen
  • Café Otje – Rooie Dop

Gratis entree!

Kaart wordt geladen...

Locatie
Nobelstraat Utrecht
Nobelstraat
3512 Utrecht

Evenementen bij deze locatie

1 thought on “Nobel Streekbierfestival

  1. Waardeloos festival. Slechts 1 bier van de tap (Oudaen) en verder lullige limoglazen als proefglas. Een flesje stout van de Rode Dop en VandeStreek kostte 5 euro (met verkeerd glas erbij), dan kan ik het beter in de winkel kopen. Verder vond ik Lieve niet echt een typisch biercafe. Ze richten zich daar meer op cocktails en champagne. Er waren wel veel mensen op af gekomen, maar het is mij een raadsel waarom. Dit kan veel beter! Verder viel mij de stout van Ceaux tegen (slap) en de triple van Oudaen leek meer een slap blond bier.

Geef een antwoord