Gulpener genomineerd voor MVO Nederland Award

Geplaatst op

in de categorie

MVO Nederland AwardDe MVO Nederland Award beloont het bedrijf dat in de afgelopen 10 jaar het meest toonaangevend is geweest op het gebied van MVO. De winnaar van de MVO Nederland Award heeft baanbrekende, vernieuwende MVO-activiteiten ondernomen die het huidige duurzame landschap hebben bepaald. Het bedrijf is een inspirerend en maatgevend voorbeeld voor andere ondernemers. En in de categorie jarenlange en baanbrekende integrale MVO-implementatie door mkb’ers zit bierbrouwerij Gulpener bij de genomineerden! De MVO Nederland Award wordt op 1 december 2014 uitgereikt.Gulpener De Vrije Brouwer logo

Het beleid van Gulpener is afgestemd op verantwoord ondernemen. Dat betekent dat ze in het gehele productieproces rekening houden met mens en milieu en voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen. Gulpener gebruikt alleen ingrediënten uit de regio, die met een zo laag mogelijke milieubelasting en met aandacht voor een gevarieerd landschap worden geteeld.