DrankDozijn lanceert Zwarte Peat bier

Geplaatst op

in de categorie

Het Sinterklaasfeest is al decennia lang het feest van gezelligheid en saamhorigheid, een illustere traditie. Met alle commotie rondom de komst van de goedheiligman en zijn kornuiten, besloot webwinkel DrankDozijn.nl een bier op de markt te brengen welke geen discussie zal aanwakkeren, maar daarentegen de smaakpapillen zal strelen: “Zwarte Peat”.

Zwarte Peat

De Scheldebrouwerij brouwde in opdracht van DrankDozijn.nl een donker winterbier, ter ere van het Sinterklaasfeest met een schuimkraag zo wit als de baard van…. Inderdaad, Sinterklaas!

Zwarte Peat is een exclusief gelimiteerd bier met op beukenhout gerookte mout en een stevig geturfde (“peated”) 10 year old Schotse single malt whisky als smaakmaker . Deze single malt geeft het bier een complexe, warme smaak, ideaal om van te genieten tijdens de koude Sinterklaasavond.

Zwarte Peat is leuk om te krijgen, maar nog leuker om cadeau te geven en zal per 6 oktober 2014 verkrijgbaar zijn op http://www.drankdozijn.nl. Geniet van Peat, zolang het nog kan!