Opening proeflokaal De Kaapse Brouwers

Geplaatst op

in de categorie

Preview proeflokaal Kaapse BrouwersDe Kaapse Brouwers is de jongste stadsbrouwerij van Rotterdam. Als onderdeel van de Fenix Food Factory op Katendrecht brengen ze voor het eerst de craftbeer revolution naar Rotterdam. En de Fenix Food Factory en dus ook het proeflokaal van de Kaapse Brouwers gaan dit weekend open.

Kaapse Brouwers
De Kaapse Brouwers kiezen voor gedurfde recepten, smaakexperimenten en ouderwetse bieren in een Rotterdams jasje. Geïnspireerd op de haven en gevestigd in de Fenixloods brouwen ze stoere non-conformistische stadsbieren voor een nieuwe generatie bierdrinkers; de Kaapse Brouwers introduceren je de craftbeer revolution. En vanaf vrijdag kan je de bieren dus gaan proeven in hun eigen proeflokaal.

Fenix Food Factory
De Fenix Food Factory verzamelt culinaire ondernemers met een liefde voor ambachtelijke en eerlijke producten. Koffie, Kaas, bier en nog zo veel meer worden er lokaal geproduceerd én verkocht. Samen staan ze voor een smaakrevolutie in Rotterdam en tonen ze hoe sterk ondernemerschap tot buitengewone resultaten kan leiden.