Amateur bierbrouwwedstrijd

Geplaatst op

in de categorie

Locus Publicus Delft organiseert de amateur bierbrouwwedstrijd. In samenwerking met brouwerij De Eem zijn ze benieuwd naar brouwkunsten van amateur bierbrouwers. Op 30 augustus 2015 wordt op de bierbeurs Delft bekend gemaakt welke inzending heeft gewonnen. De winnaar mag een heel fust komen leeg drinken in het bierlokaal en wordt bekroond met eeuwige roem.

Het winnende bier

  • Het bier moet van het type (zwaar) blond zijn.
  • Bevat maximaal 8% alcohol.
  • Niet te extreem, houd de smaak in balans.

Voorwaarden

  • Bedenk een naam voor jouw bier.
  • Er worden 5 flesjes bier ingeleverd bij Locus Publicus.
  • Lever een eigen etiket aan.
  • Stuur een duidelijk recept toe.
  • De uiterste inleverdatum is 30 mei 2015.
  • Inschrijfgeld bedraagt €20.

Belangrijk
Deelnemers staan Locus Publicus toe om hun recept te gebruiken voor commerciële doeleinden. Het ingeleverde recept kan door Locus Publicus worden gebruikt voor het brouwen van bier voor de verkoop. Hiervoor ontvangt de deelnemer geen verdere vergoeding.