Local Goods Market #6: Beer Special

Geplaatst op

in de categorie

Local Goods Market 1819102014Een heerlijk koud biertje. Daar kunnen veel mensen van genieten. En net zoals wij ons eten en andere waren steeds vaker lokaal kunnen en willen kopen, is er ook steeds meer keuze in lokaal gebrouwen bier! Daarom besteedt de Local Goods Market tijdens deze editie wat extra aandacht aan onafhankelijke bierbrouwers uit Amsterdam en omstreken.

Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober zullen deze bierbrouwers op de Local Goods Market in de spotlight staan. Proef, ruik en ervaar een pallet aan verschillende biertjes tijdens de markt. Met oa. Brouwerij Zeeburg, Butcher’s Tears, Oedipus Brewing, Amsterdam Brewboys, Nordman Beers, Wispe Bier en Brouwerij De 7 Deugden. Uiteraard is de rest van de passage in de Hallen weer gevuld met het beste wat Amsterdam te bieden heeft op het gebied van kleding, eten, design en meer.

Entree is gratis!