21e Algemene Brouwerijartikelenbeurs

21e Algemene Brouwerijartikelenbeurs

21e Algemene Brouwerijartikelen Beurs van het Grolsch Verzamelaars GildeZondag 2 november 2014 vindt voor het 21e opéénvolgende jaar de Algemene Brouwerijartikelenbeurs van het Grolsch Verzamelaars Gilde plaats. Deze jaarlijkse ruilbeurs is in al die jaren uitgegroeid tot één van de grootste en waarschijnlijk zelfs tot dé grootste “brouwerijartikelenbeurs” van Nederland. De beurs zal ditmaal weer worden gehouden bij Cultureel Centrum De Bron, Buitenschans 3 te Groenlo.

Vele standhouders zullen hun tafel met de meest uiteenlopende brouwerijartikelen inrichten. Naast vele duizenden glazen, pullen en/of flessen zullen vele blikjes, viltjes en etiketten van eigenaar wisselen. Daarnaast worden drie veilingen gehouden van bijzondere artikelen, afkomstig van Nederlandse en buitenlandse brouwerijen. Hierbij zal de nadruk op Grolsch-artikelen liggen.

Grolsch Verzamelaars Gilde

Het Grolsch Verzamelaars Gilde werd opgericht in 1993 en maakte de afgelopen twintig jaren een stormachtige groei door. De vereniging telt ongeveer 700 leden: verzamelaars afkomstig uit alle windstreken van Nederland en zelfs van daarbuiten.

Comments are closed.