Eerste biergarten in Arnhem open

Geplaatst op

in de categorie

Barley's BiergartenIn Arnhem wordt zondag 8 maart Barley’s Biergarten geopend. Het is de eerste biergarten in Arnhem en biedt een uniek en kwalitatief hoogstaand aanbod aan speciaalbier in combinatie met kip.

Dit is een droom van Barley die hij verwezenlijkt in zijn eigen Pauwstraat in Arnhem. Barley’s Biergarten is een verrijking op de bestaande horeca in de buurt en is vanaf zondag 8 maart dagelijks geopend. Naast het speciaalbier dat koud staat, draait het bij Barley’s ook om het eten en met name om de kippetjes van ’t spit.

Persbericht Barley

Genoeg keus

De malse gegrilde kip is de specialiteit van Barley’s, maar er zijn ook sappige Black Angus burgers, gegrilde USA steaks en slow-cookes bbq spareribs geserveerd worden. Uiteraard is er voor vegetariërs en visliefhebbers ook genoeg keus bij Barley’s. De sfeer van de biergarten zorgt ervoor dat je het gevoel hebt alsof je een bierbrouwerij binnenloopt. Ondanks dat het bij Barley’s Biergarten vanzelfsprekend om bier draait, kunnen gasten er ook lunchen, dineren en andere drankjes nuttigen.