Hopper, laat je thuis verrassen

Geplaatst op

in de categorie

Heb je inmiddels alle soorten bier uit de supermarkt geprobeerd en komt de slijter ook niet met nieuwe, bijzondere bieren? Dan is Hopper misschien wat voor jou. Hopper selecteert maandelijks vijf Nederlandse bieren van kleine brouwerijen en stuurt deze in een bierbox naar je op. Je kunt één enkele box bestellen of je elke maand laten verrassen door Hopper. Handig dus, want je kunt eenvoudig vanuit je luie stoel nieuwe smaken ontdekken en genieten van mooie bieren.

De kleine brouwers krijgen de aandacht van Hopper die ze verdienen. Je krijgt speciale bieren die je doorgaans niet bij de supermarkt vindt. Kleine brouwerijen zijn vaak avontuurlijk. Ze wagen zich namelijk aan alternatieve bierstijlen die in supermarkten of slijterijen geen kans krijgen. En dat is jammer, want juist het bier van kleine brouwers smaakt vaak goed omdat ze zich minder laten afleiden door commerciële motieven.

082015 Hopperbier (6)
De bieren in de Hopperbox van de maand september

Thema

Hopper is dus een ideale manier om kennis te maken met de grote variëteit aan craftbier. Zo kun je je elke maand laten verrassen door de mooiste bieren van Hollandse bodem die je zelf niet zo snel had kunnen vinden. Hopper zoekt de brouwers op en selecteert iedere maand vijf verschillende bieren voor je, waar je er per bier twee van
in je bestelling krijgt. Elke maand heeft een thema, zo heeft september nu als thema “Beer at the Movies box”.

Afgeleverd bij de voordeur

082015 Hopperbier (1)Je krijgt de bieren thuisgestuurd in een stevige doos. De doos laat je met zijn opschrift al meteen speciaal voelen: “Important beer for important people”. Als je de doos openmaakt zitten de bieren stevig per stuk verpakt. Bijgevoegd is een A4’tje met een vrolijke begeleidende tekst, een uitleg over het thema en informatie over de bieren. Daarvoor gebruiken ze het acroniem KASMO: Kleur, Aroma, Smaak, Mondgevoel en Opvallend.

Spotlight

082015 Hopperbier (5)Naast deze beschrijvingen staan foto’s van de brouwers van de bieren. Dat past mooi bij de gedachte van Hopper: de kleine brouwer aandacht geven. De foto maakt het bier persoonlijker en geeft een beeld van de craft brewer. Jammer is dat hier niet meer aandacht aan geschonken wordt. Bijvoorbeeld door het grafisch mooier op te maken en het af te drukken op dikker papier. Zo wordt het ook leuker om te bewaren. Als dan Hopper ook nog een Hoppermap uitbrengt waarin abonnees de bladen kunnen bewaren, ontstaat meteen een mooi naslagwerk en is het plaatje compleet.

Eenmalig of abonnement

Je kan eenvoudig online een abonnement afsluiten voor jezelf of deze cadeau doen. Op hopperbier.nl staan alle bierboxen die ze sinds de start in 2014 hebben samengesteld. Als ze de box nog op voorraad hebben, kan je deze nabestellen. Een box kost € 32,95 en wordt gratis thuisbezorgd. Voor die prijs krijg je tien bieren. Bij het bestellen staat nog een andere prijs van € 27,95 en dat bedrag maakt het voor veel mensen vermoedelijk een stuk interessanter.

Logo HopperAl met al een smaakvol initiatief waarmee de Nederlandse speciaalbierwereld nog meer wordt belicht. Ideaal om kennis te maken met craft beer, op de hoogte te blijven van speciaalbier of om gewoon wat nieuws te proberen.