Mooiste klassieke bar van Nederland: Hertog Jan Proeverij

Geplaatst op

in de categorie

Hertog Jan Proeverij mooiste klassieke bar van NederlandDe Hertog Jan Proeverij van de familie Clevis in Arcen is de Mooiste Klassieke Bar van Nederland. Het publiek stemde de afgelopen maanden 2196 keer op de bar van het etablissement. De bar van Werelds aan het Strand won óók een publieksprijs: die voor Mooiste Bar van Nederland en Blue Collar Hotel in Eindhoven won de juryprijs.

De Hertog Jan Proeverij is uiteraard gelieerd aan de brouwerij, maar is inmiddels ook een klassieke zaak van formaat op zichzelf. Achter de bar staat een oude, Engelse buffetkast en worden ‘oude’ bieren gelagerd. Daarnaast zijn 2 van de 12 tapkranen omgebouwd tot een versnijdblok uit de brouwerij van vroeger. Ook de Hertog Jan Proeverij wierf uiteraard volop stemmen. Het realiseerde zelfs een écht stemhokje in de zaak, met posters, pijlen, gordijn en de stemwebsite standby.