Algemene Brouwerijartikelenbeurs

Geplaatst op

in de categorie

Algemene Brouwerijartikelenbeurs 2015Zondag 1 november 2015 vindt voor het 22e opéénvolgende jaar de Algemene Brouwerijartikelenbeurs van het Grolsch Verzamelaars Gilde plaats. Deze jaarlijkse ruilbeurs is in al die jaren uitgegroeid tot één van de grootste en waarschijnlijk zelfs tot dé allergrootste “brouwerijartikelenbeurs” van Nederland.

De beurs zal ditmaal niet in Groenlo worden gehouden, maar de Grolsche Bierbrouwerij te Enschede zal dit jaar als gastheer fungeren. Dit in verband met het 400-jarig bestaan van Grolsch, als ook door de al jarenlang prima samenwerking tussen Grolsch en het Grolsch Verzamelaars Gilde. Het uitermate sfeervolle Ontvangstcentrum van Grolsch zal die dag dienen als beursruimte en het biedt meer dan voldoende plek voor zowel deelnemers als bezoekers. Ook de innerlijke mens komt hier aan zijn trekken, want een drankje en een warme hap zijn in ruime mate aanwezig.