Een route door speciaalbier Nederland

Geplaatst op

in de categorie

Speciaalbier in Nederland is een trend. Er komen nieuwe brouwerijen bij en gezellige speciaalbiercafés worden steeds vaker gezocht. De keuze is enorm en om je daarbij te helpen heeft GoEuro een “Ultieme Bier Reisgids” samengesteld. Het is een leuke route door Nederland die je meeneemt naar 17 brouwerijen en leuke cafés die speciaalbier aanbieden. In deze selectie vind je zowel grote als kleinere brouwerijen en cafés, maar één ding blijft gelijk: de passie voor het maken en drinken van een heerlijk biertje!

“Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit het grote aantal brouwerijen en cafés in Nederland en het doel is dat het mensen zal inspireren om zelf op zoek te gaan naar alle bieren die hun regio te bieden heeft.” aldus GoEuro. De kaart vindt je hieronder en op de site van GoEuro staat de uitgebreide beschrijving van de bierroute.

Ultieme Bier Reisgids GoEuro

Reacties

Eén reactie op “Een route door speciaalbier Nederland”

  1. Bierrijk.nl avatar

    Wat een leuk idee, een bier reisgids. Als de gids nog aangevuld wordt met bierwinkels in Nederland dan houden wij ons van harte aanbevolen!