Hard Rock Guinness & Jameson Burger en Bier duet

Geplaatst op

in de categorie

Hard Rock Guinness Jameson burger en bier duetVoor de vijfde burger & bier pairing daagde Hard Rock zichzelf uit tot een spannend culinair experiment waarbij het rijke smakenpalet van GUINNESS® in de kaassaus perfect in balans is met de rokerige Jameson® bacon jam. De burger wordt geserveerd met gekruide frietjes met een extra optie voor een GUINNESS® kaas en bacon topping. Voorgaande special edition burgers van de burger & bier pairing zijn: de Rebel Legendary™ Burger, Goose Island Tropical Bacon Burger, Samuel Adams OctoberFest Schnitzel Burger en de Modelo Especial Bacon Cheeseburger.

Hard Rock Cafe viert vijfde burger & bier duet met GUINNESS

Het is geen toeval dat Hard Rock Cafe de GUINNESS® & Jameson® Bacon Cheeseburger vlak voor de populaire Ierse feestdag St. Patrick’s Day introduceert. Volgens Allen Roosa van GUINNESS® is er geen betere tijd om deze samenwerking met Hard Rock te vieren:

“GUINNESS® brouwt al meer dan 250 jaar haar eigen bier. We waren ervan overtuigd dat Hard Rock een heerlijke, nieuwe, culinaire draai zou geven aan ons klassieke brouwsel. De GUINNESS® & Jameson® burger versterkt de smaak van het GUINNESS® Stout en zal fans wereldwijd zeker niet teleurstellen!”

Over GUINNESS & Co

Het is allemaal begonnen met één man: Arthur Guinness, een revolutionair waar het ging om personeelsbeleid. De geschiedenis van GUINNESS®, het concept en de ontwikkeling van het Stout bier is een bewogen verhaal van inspiratie, hard werken, vindingrijkheid en toewijding. De kleur van GUINNESS® wordt vaak aangezien voor zwart, maar in het juiste licht is te zien dat het bier eigenlijk ‘ruby red’ is. Het eeuwenoude brouwsel wordt nog steeds gebrouwen met de vier zelfde ingrediënten, namelijk: water, gerst, hop en gist. Dit unieke Ierse Stout biertje wist, met behulp van een beetje magie, zich aan te sluiten in de top van werelds meest geliefde biersoorten. Hedendaags is GUINNESS® verkrijgbaar in 100 landen wereldwijd en wordt het gebrouwen in bijna 50 landen.