Crowdfunding campagne Two Chefs Brewing al over de helft

Geplaatst op

in de categorie

Two Chefs BrewingDe Amsterdamse bierbrouwers – en voormalige chefs – Sanne Slijper en Martijn Disseldorp van Two Chefs Brewing willen met de crowdfunding campagne minimaal € 150.000,- ophalen. Binnen enkele weken is deze minimale doelstelling al bereikt en staat de teller op meer dan € 190.000,-. Het uiteindelijke doel is € 300.000 en de campagne loopt dan ook nog even door. Met de investering willen Sanne en Martijn in Amsterdam-West een eigen brouwerij openen met een brouwinstallatie, twaalf vergistingstanks en een bottellijn zodat de chefs, naast meer liters, ook meer types en smaken kunnen brouwen. Bekijk de crowdfunding campagne op CrowdAboutNow.

Crowdfunding mét rendement op investering

Bijzonder aan de crowdfunding campagne van Two Chefs Brewing is dat investeerders een rendement behalen op de inleg. Over vijf jaar wordt een rendement van 4,5% per jaar uitgekeerd, oftewel een rendement van 22,5% over de gehele looptijd. Investeer je dus € 1.000,- krijg je in totaal € 1.225,- terug. Naast de rente bieden de brouwers nog allerlei andere beloningen bij verschillende investeringsbedragen. Denk hierbij aan je naam op één van de vergistingstanks of jouw eigen bier die de Two Chefs op de markt brengen.

Two Chefs Brewing etiketten

Over Two Chefs Brewing

De chefs Sanne en Martijn zijn in 2012 begonnen met zelf bier brouwen. Vier jaar later hebben ze in totaal negen speciaalbieren op de markt, die in Amsterdam alleen al op meer dan 300 plekken worden verkocht. De bieren worden nu in ketels van andere brouwers in binnen- en buitenland gebrouwen. Logischerwijs is het tijd voor de volgende stap en een eigen brouwerij, zodat hun bier ook ver buiten de Nederlandse grens rijkelijk kan vloeien.

Two Chefs Brewing is vooral te herkennen aan de funky labels die middels paper-art zijn bewerkstelligd door design bureau Studio Early Day. Maar het funky uiterlijk komt zeker ook terug in de smaak van al hun type bieren. De voormalige chefs steken graag hun tong uit naar het bekende, door gebruik te maken van aparte ingrediënten en meer gerst en hop.

Kijk voor alle informatie over Two Chefs Brewing en hun crowdfunding campagne op: www.crowdaboutnow.nl/twochefsbrewing en www.twochefsbrewing.com.