Wijnproeverij

Datum/tijd: 18-06-2018 / 31-12-2028 / Hele dag | € Neem contact op
https://vanlieverlee.nl

Wijnproeverij

Wijnkoperij Van Lieverlee heeft altijd de wijn van uw keuze. Betaalbare huiswijnen én exclusieve topwijnen. Voor particuliere klanten én horeca. Met gratis schenkadvies en tips voor wijn-spijscombinaties.

Regelmatig organiseert Wijnkoperij Van Lieverlee proeverijen. Kijk voor actuele data’s van de proeverijen op de jaarplanning.

Wilt u zelf een wijnproeverij organiseren? Van Lieverlee heeft allerlei mogelijkheden: thuisproeverijen, themaproeverijen en masterclasses. In ons historisch pandje of op de locatie die u kiest. Vraag u vrijblijvend een offerte.

Ook voor cadeaus en relatiegeschenken kunt u bij Van Lieverlee terecht. Een mooie fles in geschenkverpakking of een uniek cadeau dat u zelf samenstelt. Neemt u eens een kijkje in onze winkel of neem contact met ons op voor een afspraak.

Voorheen werkte ik tijdens mijn studie bij van Lieverlee. Daarna maakte ik mijn opleiding horecamanager / ondernemer aan de Rooi Pannen af. Ook werkte ik in de RAI in Amsterdam en bij de Bilderberg Groep, steeds in de horeca.

Ik vond al snel het wijnvak het interessantste deel van mijn werk en ging me daarin verder specialiseren. Ik vond de ultieme uitdaging in het overnemen van een wijnbedrijf, Van Lieverlee. Van Lieverlee heeft inmiddels de naam opgebouwd van een goed en deskundig wijnbedrijf. Intussen had ik mijn wijncertificaat op de rooi pannen gehaald en volgde als snel de opleiding wijn-spijs aan de Academie voor Gastronomie bij de Echoput in Apeldoorn.
Bij Wijnkoperij Van Lieverlee bent u altijd welkom voor een lekker glas wijn of juist advies.
Jaap Cuijpers
Wijnkoperij Van Lieverlee

Tags:

Geef een antwoord