Haagsche Broeder Prior succes

Geplaatst op

in de categorie

Haagsche Broeder PriorIn het centrum van Den Haag wordt in het Wilibrordushuis kloosterbier gebrouwen. Dit wordt gedaan onder de naam “Brouwerij Haagsche Broeder”. Het bier heeft de naam “Haagsche Broeder Prior” en is te herkennen aan het gestileerde roset die in de kapel van de broeders terug is te vinden. Het is verkrijgbaar in de eigen winkel en in de horecagelegenheden Huppel the Pub en Café Momfer de Mol.

Succes

Haagsche Broeder Prior ketelsDe broeders van Sint Jan verkopen elke maand de volledige productie van hun eigen brouwerij. Dus denken de broeders voorzichtig aan uitbreiding, want in het klooster is geen plek om meer vaten op te slaan. De broeders zijn verbaasd over de verkoop van het speciale bier, want er is geen reclame gemaakt.

Het doel

Haagsche Broeder Prior flesDe hoofddoelstelling van Brouwerij Haagsche Broeder is het vervaardigen en verkopen van een ambachtelijk kwaliteitsbier. Daarmee wordt een bredere bekendheid van de broeders, de priorij, hun familie en de doelen die zij nastreven beoogd en kan contact worden gemaakt met geïnteresseerden in de activiteiten van Brouwerij Haagsche Broeder en de Broeders van Sint Jan.