Warsteiner lanceert Art Collection-flesjes

Geplaatst op

in de categorie ,

Naast Heineken heeft ook Warsteiner Art Collection-flesjes gelanceert. In 2013 kwam het biermerk met de eerste Warsteiner Art Collection: zes speciale, in oplage beperkte aluminium bierflesjes, ontworpen door zes internationale kunstenaars. Dit jaar werkten kunstenaars Fafi, Ron English, D*Face, Kevin Lyons, James Jean and Roids mee.

Warsteiner Art Collection-flesjes 2014

Kunstzinnig bierlabel

Warsteiner meldt dat het al langer met de kunstindustrie is verbonden (zoals met Andy Warhol destijds). Het merk sponsort expositie-openingen en events met een creatieve insteek. Samen met BLEND\BUREAUX zette Warsteiner een seedingprogramma op dat het hele jaar door evenementen in de art- en fashionscene ondersteunt. Daarnaast is er de kunstprijs BLOOOM Award by Warsteiner, die sinds 2010 aan jonge creatieven wordt uitgereikt.

De Art Collection flessen zijn tot eind dit jaar te verkrijgen via Mitra.nl. Bij een bestelling van 12 flessen Warsteiner Premium pils ontvangt men één van de flesjes uit de Warsteiner Art Collection 2014.