62e Internationale Bier- en Verzamelaarsdag

Datum/tijd: 20-09-2014 / 10:00 - 16:30 | € 2,50
http://www.bav.nl/site/ruilbeurs/ruilbeurs.php

62e Internationale Bier- en Verzamelaarsdag

Op zaterdag 20 september 2014 organiseert Bier- en Verzamelaarsvereniging (BAV) haar 62e Internationale Bier- en Verzamelaarsdag. Dit evenement vindt plaats in de Evenementenhal gelegen aan de Hockeyweg 1 in Uden. Naast vele Nederlandse verzamelaars, verwacht de organisatie veel verzamelaars uit verschillende Europese landen. Naar verwachting zullen er ongeveer 1000 bezoekers komen.

Wat kunt u op deze beurs verwachten?
150 ruiltafels vol met bierartikelen zoals glazen, etiketten, viltjes, dopjes en andere brouwerij en biergerelateerde artikelen. Daarnaast zijn er verschillende kleine Nederlandse bierbrouwerijen aanwezig. Om 14.00 uur is er een bijzondere veiling met verschillende zeldzame en bijzondere bierartikelen. Dit is al een evenement op zichzelf.

BAV-etiketten verkiezing 2014
Tijdens deze dag wordt ook de winnaar van de BAV-etiketten verkiezing 2014 bekend gemaakt. Tijdens de voorjaarsbeurs in Nieuwegein konden de BAV-leden hun stem uitbrengen op ruim 50 verschillende bieretiketten van Nederlandse bierbrouwerijen. Tien etiketten waarop de meeste stemmen waren uitgebracht gingen door naar de finale. De winnaar wordt geozen door een deskundige jury, bestaande uit Jan van de Kerkhof (oud PR man van de Dommelsche bierbrouwerij) , Sander van Werkhoven (Horecaredacteur), Coen Dekker (Bierliefhebber met een oog voor design) en Constant Keinemans (Voorzitter van het Klein Brouwerij Collectief). Het winnende etiket krijgt de titel “Beste bieretiket van 2014”.

BAV is een bier en verzamelaars vereniging die meer dan 30 jaar bestaat en ruim 1000 leden telt. BAV organiseert twee keer per jaar een internationale brouwerijartikelen ruilbeurs ergens in Nederland.

Kaart wordt geladen...

Locatie
Evenementenhal Uden
Hockeyweg 1
5405 NC Uden

Evenementen bij deze locatie

2 thoughts on “62e Internationale Bier- en Verzamelaarsdag

  1. Pingback: 62e Internationale Bier- en VerzamelaarsdagBier-evenementen

  2. Pingback: Hollands Goud wint BAV-etikettenverkiezing |Bier-evenementenBier-evenementen

Geef een antwoord