Nationale Bierbank wint Gouden PINT

Geplaatst op

in de categorie

24102014 Gouden PINT (9)De Gouden PINT is gewonnen door de Nationale Bierbank. Bierconsumentenvereniging PINT reikt de belangrijkste bierprijs in Nederland uit aan een persoon of organisatie die zich de afgelopen periode op een aansprekende wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de verdere ontwikkeling van de Nederlandse biercultuur. De Nationale Bierbank is een plek waar bieren op geklimatiseerde wijze opgeslagen liggen en daardoor kunnen rijpen.

De prijs werd uitgereikt door PINT-voorzitter Wim Ruijgh, voorafgaand aan het PINT Bokbierfestival in de Beurs van Berlage. De Nationale Bierbank is volgens de jury een initiatief dat durf en ondernemingsgeest uitstraalt en het natuurproduct bier op een nog hoger plan tilt. Geen eendagsvlieg, deze Bierbank, maar een kwaliteitsinitiatief waar we lang plezier aan kunnen beleven!

Foto’s

[slideshow_deploy id=’3186′]