Tourkoorts: Rondje Hommeles

Geplaatst op

in de categorie

De Tourkoorts slaat toe in en rond Utrecht, waar La Grande Boucle 2015 begin juli van start gaat. Het brouwen van een speciaal ‘Tourbier’ lag voor de hand, maar zo voor de hand dat het al door anderen wordt gedaan. Brouwerij Hommeles doet het anders. Zij hebben een eigen ’tour’ uitgezet: het Rondje Hommeles.

Rondje Hommeles is een fietsroute van ongeveer 35 kilometer door het prachtige Krommerijngebied, door ongerept landschap en langs terrasjes en theetuinen. Uiteraard is bij al deze uitspanningen een zomers Hommeles-biertje te bestellen. Van het Rondje Hommeles wordt een mooie brochure uitgegeven met routekaartje en omgevingsinformatie. Hiermee willen ze Hommeles als streekbier op de kaart zetten. De brochure zal vanaf eind mei – gratis of tegen een minimale vergoeding – verkrijgbaar zijn.

Reacties

2 reacties op “Tourkoorts: Rondje Hommeles”

 1. Machteld Stoffels avatar

  Is de brochure rondje Hommeles inmiddels te bestellen?

  1. Edwin avatar
   Edwin

   Met deze fiets- en bierkaart willen de brouwers van Hommeles hun bieren nog nadrukkelijker presenteren als een streekproduct uit het Krommerijngebied. Deze bijzondere fietskaart is uiteraard te krijgen bij de verkooppunten langs de route of tegen een kleine vergoeding bij het VVV-kantoor.

   Zie ook de website van brouwerij Hommeles.