Heineken Extra Vers

Geplaatst op

in de categorie

Heineken Extra VersHeineken introduceert aankomende week Heineken Extra Vers bij een selectief aantal supermarkten op de Nederlandse biermarkt. Extra Vers is bier volgens het originele Heineken recept, extra beschermd tegen tijd, temperatuur en licht. Na het ambachtelijke brouwproces wordt Heineken Extra Vers in een speciale verpakking, zo snel mogelijk en gekoeld naar de supermarkt gebracht. Zo blijft de heerlijk, verfrissende en pure smaak van vers bier uit de brouwerij behouden. Heineken Extra Vers staat dan ook niet in het bierschap in de supermarkt, maar in het koelvak op de versafdeling.

Bier in het versvak van de supermarkt

Met de introductie van Heineken Extra Vers start Heineken een compleet nieuwe categorie in de supermarkt en speelt de brouwer in op de groeiende vraag naar verse producten. Zo vers dat het bier niet in het bierschap staat, maar gekoeld op de versafdeling van de supermarkt.

De Heineken brouwerij staat in Zoeterwoude. Om het logistieke proces en gekoelde vervoer naar de supermarkt zo kort mogelijk te houden, is Heineken Extra Vers alleen in Nederland beschikbaar. Heineken Extra Vers is vanaf volgende week verkrijgbaar in een selectief aantal supermarkten van Hoogvliet, PLUS, DIRK en Dekamarkt. Heineken Extra Vers is dan ook online verkrijgbaar via www.hoogvliet.com en www.jumbo.com (vanaf 23 november). Alle verkoopadressen en meer informatie staan op de website van Heineken Extra.

Reacties

2 reacties op “Heineken Extra Vers”

 1. perfors avatar
  perfors

  Nogal wat mensen in mijn omgeving willen graag Lingens Blond drinken maar dat staat vrijwel nergens meer in de schappen. Wie weet hoe ik er aan kan komen?

  1. Edwin avatar
   Edwin

   Goedemorgen,
   http://www.lingensblond.nl/contact
   Via Google kom ik het nog tegen bij de Jumbo en AH. Allicht anders even contact opnemen met Lingen’s zelf: http://www.lingensblond.nl/contact.
   Hopelijk vindt je het snel weer! Proost!

   Edwin