Brouwerij Maximus

Geplaatst op

in de categorie

20112015 Maximus (3)In een woonwijk in de Meern (Utrecht) vindt je Brouwerij Maximus. In een bescheiden pand zijn het proeflokaal en de brouwerij gevestigd. Bij binnenkomst kwam de geur van granen je tegemoet. Heerlijk! Deze middag werd volop gebrouwen en dat rook je. Een extra beleving om van de smaakvolle bieren van Maximus te genieten.

Sfeervol en knus

Naast de heerlijke geuren vielen meteen de brouwketels op. Beneden de RVS-ketels en op de eerste verdieping de koperen brouwketels. Vanuit het proeflokaal kijk je op de ketels en de brouwers. De brouwers liepen daarnaast rond in het proeflokaal en dat maakt het laagdrempelig om vragen te stellen. Het interieur bestaat voornamelijk uit houten materialen en dat geeft meteen sfeer. En doordat het niet al te groot is, geeft het een knus gevoel. Al met al dus een proeflokaal om eens te bezoeken en de bieren bij de bron te proeven.

20112015 Maximus (2)

Dus mocht je op de A2 bij Utrecht rijden, neem dan de afslag richting Brouwerij Maximus en dan zit je zo te genieten van een High Hops of een Brutus!

Foto’s

[slideshow_deploy id=’4284′]