Heilooër Limmer Bokkentocht

Datum/tijd: 11-04-2015 / 14:00 | € -
https://www.facebook.com/pages/Heiloo%C3%ABr-Limmer-Bokkentocht/1418143971732823

Heilooër Limmer Bokkentocht

Na drie geslaagde Bokkentochten staat nummer vier voor zaterdag 11 april op het programma. Vanwege het toenemend aantal deelnemers heeft de organisatie het aantal horecagelegenheden uitgebreid. De komende editie kun je op 12 locaties van een mooi voorjaarsbier genieten!

Dit zijn Bowling Heiloo, De Burgerij Limmen, Hotel Fletcher, Brasserie in ’t Groen, Herberg Jan, ’t Kroegje, De Lantaarn, De Loocatie, Queen’s, La Strada, Sportcafé Het Vennewater en Café De Wit. Samen met De Bierverbinding hebben ze een keuze gemaakt uit het grote aanbod van de bieren van dit seizoen. Er zullen maar liefst 21 verschillende Bockbieren te proeven zijn!

De stempelkaarten (waar tevens alle bieren op vermeld staan) voor dit evenement zijn reeds bij alle zaken aan te schaffen. Met deze kaart ontvang je een hapje waar je wat besteld, een presentje bij minimaal zes stempels en ding je mee naar een van de 12 tegoedbonnen die door een ieder beschikbaar worden gesteld.

Vanaf 14:00 uur kun je starten waar je wilt en eventueel kunnen de diensten van TaxiBlauw (tot 19:00 uur) ingeroepen worden.

Geef een antwoord