In navolging van de Bokbierlunch in oktober vorig jaar, was er weer een bierlunch bij restaurant De Vijfde Smaak in Koog aan de Zaan. Waar ze de vorige keer zichzelf een beperking oplegde met bokbieren, was er nu alle vrijheid qua bieren. En die vrijheid proefde je terug in de smaakvolle combinaties!
Wederom werden de gerecht bereid door chef-kok Pjotr en werden de bieren toegelicht door bierschrijver Derek Walsh.
Fotoreportage

De lunch begon met een zalm en een Breugem Saense IPA III (helaas vergat ik de foto van het gerecht).

Pepasan rundvlees. Geserveerde bieren: Mommeriete Winterbier 2014 & Brouwerij ’t IJ Bridgeport Barley Wine.

Helaas… voor je het weet staat het toetje er alweer! Chocolade Coulant met de bieren Kompaan No. 39 Bloedbroeder & Emelisse Winter-Bier 2014.
Wat was het weer een zeer geslaagde en lekkere middag!